Masa para empanadillas

Masa para empanadillas

3.7 135 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
900 g

Składniki

  • 180 g de aceite de oliva virgen extra
  • 180 g de vino blanco
  • 600 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de sal
  • aceite para freír

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 900 g

Sód 2350.1 mg
Białko 49.4 g
Kalorie 16363 kJ / 3911 kcal
Tłuszcz 183.6 g
Błonnik 10.2 g
Tłuszcz nasycony 28.3 g
Węglowodany 472.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...