Urządzenia i Akcesoria
Masa para empanadillas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
900 g
Składniki
-
180 g de aceite de oliva virgen extra
-
180 g de vino blanco
-
600 g de harina de repostería
-
1 cucharadita de sal
-
aceite para freír
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
2350.1 mg
Białko
49.4 g
Kalorie
16363 kJ /
3911 kcal
Tłuszcz
183.6 g
Błonnik
10.2 g
Tłuszcz nasycony
28.3 g
Węglowodany
472.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarta de manzana
1 godz.
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Masa quebrada
5 min
Masa básica de pizza
1 godz.
Pan rallado
5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Empanada de bonito
1 godz. 20 min
Pan básico
3 godz. 45 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Empanada gallega de manzana
3 godz. 45 min