Brioche

Brioche

4.6 219 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 8 godz.
16 rebanadas

Składniki

  • de leche
    20 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    20 g
    2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada, (8 g)
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    350 g
  • huevos
    4
  • de azúcar
    60 - 100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
    170 g
  • yema de huevo ligeramente batida para pincelar
    1

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 200 kcal / 836 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 0.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...