Urządzenia i Akcesoria
Pan básico
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
12 raciones
Składniki
Esponja
-
50 g de agua
-
5 g de levadura prensada fresca
-
1 cucharada de miel, (25 g)1 cucharada de azúcar
-
110 g de harina de fuerza
Masa de pan
-
300 g de agua
-
20 g de levadura prensada fresca
-
540 g de harina de fuerza
-
2 cucharaditas rasas de sal
-
harina de fuerza para espolvorear
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 ración
Sód
396.3 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
863 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
1.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
41.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Pan integral con muesli
4 godz.
Panes pita
1 godz. 50 min
Pan rápido
50 min
Masa básica de pizza
1 godz.
Brioche
8 godz.
Baguette
3 godz. 45 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Panecillos al vapor
2 godz. 10 min
Pan rústico
2 godz.