Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (4 g) - aceite para engrasar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h
Panes pita
1h 50 min.
Pan rápido
50min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa básica de pizza
1h
Pan de leche
2u. 20min
Pan rústico
2h
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3 Std. 30 Min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Pan básico
3h 45min
Panecillos de aceite
1 Std. 25 Min
Ensaimadas individuales
9 Std.