Urządzenia i Akcesoria
Baguette
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
3 unidades
Składniki
-
330 g de agua
-
1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada, (4 g)10 g de levadura prensada fresca desmenuzada
-
aceite para engrasar
-
500 g de harina de fuerza
-
1 ½ cucharaditas rasas de sal
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
19 g
Kalorie
2531 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
122 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Panes pita
1 godz. 50 min
Pan rápido
50 min
Masa básica de pizza
1 godz.
Pan de leche
2 godz. 20 min
Panecillos de aceite
1 godz. 45 min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1 godz.
Pan de molde con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan básico
3 godz. 45 min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min
Pan rústico
2 godz.
Ensaimadas individuales
9 godz.