![Baguette Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B10F0941-3518-440D-A69F-72EFF5F7826B/Derivates/D5691ACE-1B10-42D8-8364-11402524A36D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g de agua
-
10
g de levadura prensada fresca desmenuzada
lub 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada (4 g) - aceite para engrasar
- 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 1 ½ cucharaditas rasas de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 122 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan rápido
50 Min
Panecillos de aceite
1h 25min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Hojaldre rápido
2h
Pan de leche
2h 20 min
Pan básico
3 godz. 45 min
Pan rústico
2h
Pan para hamburguesa
3h 20min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Ensaimadas individuales
9h
Panes pita
1h 50min
Pan rápido sin horno para bocadillos
1h