Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande

Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande

3.4 196 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 c. à soupe rase de quatre-épices
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g de carottes en tronçons de 2 cm
  • 350 g de patates douces en morceaux de 2 à 3 cm de côté
  • 150 g de blanc de poireau en rondelles
  • 800 g de boisson végétale à l'amande
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18 g
Kalorie 1883 kJ / 450 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...