
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon coupé en quatre
- 1 c. à soupe rase de quatre-épices
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes en tronçons de 2 cm
- 350 g de patates douces en morceaux de 2 à 3 cm de côté
- 150 g de blanc de poireau en rondelles
- 800 g de boisson végétale à l'amande
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 450 kcal / 1883 kJ
- Białko
- 18 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 31 g