
Urządzenia i Akcesoria
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
de beurre détaillé en dés20 g
-
de poireaux500 g
-
de pommes de terre farineuses type bintje, coupées en morceaux (3 cm)500 g
-
de bouillon de légumes1000 g
-
du sel
-
du poivre moulu
-
de saumon fumé150 g
-
d'huile d'olive2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
307 kcal /
1289 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja