Choron sauce (Tomato béarnaise)

Choron sauce (Tomato béarnaise)

3.0 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
350 g

Składniki

  • fresh tarragon leaves and stalks separated
    2 - 3 sprigs
  • fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)
    2 - 3 sprigs
  • tomato
    50 g
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • tomato paste
    1 - 2 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 350 g

Sód 2385.8 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 6636 kJ / 1580 kcal
Tłuszcz 166.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 102.4 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...