Urządzenia i Akcesoria
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
350 g
Składniki
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
2385.8 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
6636 kJ /
1580 kcal
Tłuszcz
166.8 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
102.4 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Hollandaise sauce
15 min
Don Pedro
5 min
Boerewors
40 min
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Crunchy caramel ice cream slice
24 godz. 35 min
Romany creams
1 godz. 15 min
Mealie bread
55 min
Caramel sauce
1 godz. 30 min
Malva Pudding
55 min
Milk tart
3 godz.