Urządzenia i Akcesoria
Perfect steak with sauce Bernaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 2 portions
Sód
2152.8 mg
Białko
149.4 g
Kalorie
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Tłuszcz
258.2 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
137.3 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Cheese Dip
20 min
Shrimp Tacos with Salsa
Brak ocen
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Margarita
5 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Boiled Eggs
20 min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 godz.
Béarnaise sauce
20 min
Hollandaise
15 min
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min