Nage de médaillons de plie

Nage de médaillons de plie

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La nage
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de baies roses
    ½ c. à café
  • de carottes coupées en fines rondelles
    200 g
  • de bulbe de fenouil détaillé en dés
    200 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    100 g
  • de vin blanc sec
    30 g
  • de fumet de poisson maison
    700 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
Les médaillons de plie
  • filets de plie sans peau
    8
  • de coppa coupées en deux
    4 tranches
  • d'eau
    1000 g
  • le jus d'un citron jaune

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 262.8 kcal / 1098.5 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 721 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...