![Jogurt naturalny Jogurt naturalny](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B6ADCE14-192F-4B0E-8498-A71B2F6F4A91/Derivates/C6F250B0-6E8F-47ED-BFAD-1C617B7E54A1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g mleka, 3,2%, w temp. pokojowej
- 120 g jogurtu, 1,8% tłuszczu
- 50 g mleka w proszku (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 słoik
- Kalorie
- 371 kJ / 89 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Pitny jogurt stracciatella w naczyniu miksującym
12h 10min
Kremowy serek z jogurtu marynowany w oliwie
12h 15min
Jogurt waniliowy
12h 20min
Jogurt naturalny na Varomie
12 Std.
Jogurt grecki
12h 15min
Budyń czekoladowy
10min
Pitny jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min
Masło orzechowe
5min
Domowa ricotta
1 godz. 15 min
Cukier waniliowy
72 godz.
Majonez
5min
Jogurt naturalny w naczyniu miksującym
12h 10min