
Urządzenia i Akcesoria
芋頭雪花糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
850 克
Składniki
-
水500 克
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)200 克
-
玉米粉80 克
-
奶粉20 克
-
牛奶325 克
-
糖80 克
-
鮮奶油150 克
-
椰絲50 克
Wartości odżywcze na 850 克
Kalorie
1973 kcal /
8257 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
108 g
Węglowodany
239 g
Błonnik
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

開運吉祥年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan