
Urządzenia i Akcesoria
銀耳蘋果燕麥粥
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
水400 克
-
燕麥(榖類) ,泡水2小時、瀝乾100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
紅蘋果 ,帶皮,切丁100 克
-
新鮮白木耳 ,切片(約2公分)100 克
-
蜂蜜30 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
272 kcal /
1137 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
55 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan