![Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6 Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6FA74F01-6A9C-4827-AB3C-7C5B848E6CC3/Derivates/8080002c-5514-42ad-a62b-a3df8f02e922.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 5 g de jugo de limón, recién exprimido
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre
Crema de caramelo y mantequilla
- 250 g de mantequilla, a temperatura ambiente
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 210 kJ / 50 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10 min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min
Glaseado de crema de mantequilla
5 Min
Profiteroles
2h 15min
Bachour: Cheesecake con crema de limón y sorbete de fresa
2h
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Crema de mantequilla
35 min
Brownie y trufa caramelizada TM6
50 Min
Glaseado blanco
2h
Toronjas confitadas
13h 30min
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Fondant de malvavisco
2h 15min