Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
160 g de azúcar refinada
-
30 g de cocoa en polvo
-
60 g de leche
-
1 cdita de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
3121 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
178 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Fondant con chocolate Oaxaqueño
15 Min
Bizcocho de chocolate sin harina
40 Min
Muffins con crema de avellana y chocolate
40 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ganache de chocolate
15 Min
Galletas de mantequilla
50 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Kasutera (Castella) Panqué de miel
1 Std. 45 Min
Donas de chocolate
50 Min
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
El mejor pastel de chocolate
1 Std.