![Glaseado de chocolate Glaseado de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3C209534-13E8-4ABD-B389-0C3F0E718B0D/Derivates/24E4ED2F-437A-4057-A2B2-4F040CBB56C0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de azúcar refinada
- 30 g de cocoa en polvo
- 60 g de leche
- 1 cdita de vainilla
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3121 kJ / 743 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 178 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de chocolate
10 Min
Donas de chocolate
50 min
Glaseado de chocolate (mirror cake)
15 Min
Pastel de celebración con letras o numeros
2h
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Merengue francés
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Herraduras de mazapán
1h
Betún de queso crema
5 Min
Glaseado de azúcar glass
10 Min
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min