Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 porción
Składniki
-
160 g de azúcar refinada
-
30 g de cocoa en polvo
-
60 g de leche
-
1 cdita de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
3121 kJ /
743 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
178 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Donas de encanto
2 godz.
Pastel arcoiris
2 godz.
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Glaseado de crema de mantequilla
5 min
Fondant de malvavisco
2 godz. 15 min
Mordiscos caseros
1 godz.
Crepas, receta básica
1 godz. 20 min
Macarrones de chocolate
24 godz.
Helado de choco menta
24 godz.
Besos de dama
1 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Helado de vainilla
12 godz.