Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de nueces
- 50 g de nueces partidas a mano en trozos grandes
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 3 huevos
- 120 g de mantequilla, a temperatura ambiente (y un poco más para engrasar el molde)
- 2 cucharaditas de azúcar
- 500 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Białko
- 8.74 g
- Węglowodany
- 31.88 g
- Tłuszcz
- 19.07 g
- Błonnik
- 2.34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de fresa
55 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Trenza de pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de frutos secos
2 godz. 10 min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Pan de leche (método Tangzhong)
2 godz. 35 min
Panquecitos de las mil y una frutas
1 godz. 35 min
Pan de caja blanco
2 godz.
Pan de canela
3 Std.
Pan de caja
2 godz. 30 min
Pan de caja con ajonjolí
2 godz.
Bolillos caseros
1 godz. 40 min