Pannacotta con salsa de mango

Pannacotta con salsa de mango

4.7 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 porciones

Składniki

Pannacotta
  • 70 g de leche
  • 1 cucharada de grenetina en polvo
  • aceite vegetal para engrasar
  • 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
  • 50 g azúcar refinada
  • 1 cucharadita de vainilla
Salsa de mango
  • 200 g de mango congelado
  • 80 g de azúcar refinada
  • hojas de hierbabuena para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 4 g
Kalorie 1352 kJ / 322 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...