![Pannacotta con salsa de mango Pannacotta con salsa de mango](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AF3999A5-DC05-4518-B483-D658906E04A3/Derivates/869EAA08-8C80-40AC-9B00-908C75E152D8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pannacotta
- 70 g de leche
- 1 cucharada de grenetina en polvo
- aceite vegetal, para engrasar
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 50 g azúcar refinada
- 1 cucharadita de vainilla
Salsa de mango
- 200 g de mango congelado
- 80 g de azúcar refinada
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1352 kJ / 322 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Tarta de chocolate blanco con frambuesas
2 Std.
Mousse de mamey
2 Std.
Torta de cielo
50 min
NY Cheesecake
1 godz.
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5 Std.
Sedoso de pistache
1 godz. 30 min
Tiramisú
3h 15min
Pannacotta
6h 15min
Mousse de mango
15 min
Pannacotta tropical
1 godz.
Postre de cristal con crumble de chocolate y reducción de frutos rojos
4h 10min
Panacota con coulis de fresa
6u. 25min