Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pannacotta
- 70 g de leche
- 1 cucharada de grenetina en polvo
- aceite vegetal, para engrasar
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 50 g azúcar refinada
- 1 cucharadita de vainilla
Salsa de mango
- 200 g de mango congelado
- 80 g de azúcar refinada
- hojas de hierbabuena, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1352 kJ / 322 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Dulce de tapioca
1 Std.
Rollos de pizza
1 Std.
Affogato de plátano asado TM6
10 Std. 55 Min
Panna cotta de cereza
3 Std. 30 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Carlota de mango y queso
7h
Coulis de frutos rojos frescos
10 Min
Mousse de mamey
2h
Salsa de fruta (coulis)
10 Min
Mojito de Frambuesa
5 Min
Panacota con coulis de fresa
6 Std. 25 Min
Pannacotta
6h 15 min