Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho de chocolate
- mantequilla, para engrasar
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- 1 cdita de azúcar de vainilla casera
- 20 g de cacao en polvo
- 60 g de harina de trigo
- ½ cdita polvo para hornear
- 1 pizca sal
Crema de chocolate blanco
- 2 láminas de grenetina
- 150 g de chocolate blanco, trocitos o callejuelas
- 75 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
Crema de chocolate con leche
- 2 láminas de grenetina
- 170 g de chocolate con leche, trocitos o callejuelas
- 20 g de café soluble
- 80 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
Crema de chocolate amargo
- 1 lámina de grenetina
- 100 g de chocolate amargo, trocitos o callejuelas
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 10 g de agua
- 50 g fondant blanco
- 50 g malvaviscos blanco
- 10 g chochitos de azúcar en forma de estrella
- Wartości odżywcze
- na 14 porciones
- Kalorie
- 23172.2 kJ / 5538.3 kcal
- Białko
- 76.7 g
- Węglowodany
- 523.6 g
- Tłuszcz
- 361.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 219 g
- Błonnik
- 26.1 g
- Sód
- 1046.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Donas
2j
Bundt Cake con frutas del bosque y flores
1j
Aperitivos saldos de estrellas
40 min
Bizcocho de cava y uvas
4j 30 menit
Rollos de pizza
1j
Tamales canarios
2j
Yogur de galleta maría
12 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17 Std.
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Torito Veracruzano de cacahuate
5 min
Pumpkin spice latte
20 min
Roles de canela
2j 30 menit