Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta frolla al cacao
- 120 g di burro a pezzi + q.b.
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di farina tipo 00
Ganache al cioccolato fondente
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 29.7 g
- Tłuszcz
- 19.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 72.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 godz.
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Pancake salato di verdure e tonno
30 min
Torta ai frutti rossi
3h
Chicken tenders
4h 30min
Nuggets di pollo con salsa soyanesa ai sottaceti (senza uova)
1 godz.
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Crostata di pere e noci
1h 30min
Burger ceci e rucola
40min
Crespelle agli asparagi
1h 30min