Dado vegetale con ritagli di verdura

4.5 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
500 g

Składniki

  • di verdure miste i ritagli (bucce di pomodoro e cipolla, bucce di carote, piccioli di zucchina, estremità inferiore di melanzana, foglie di cavolo, foglie di sedano, gambi di prezzemolo, basilico e salvia), lavati e a pezzi
    700 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di sale grosso
    40 g
  • di acqua
    50 g
  • di pepe nero macinato
    1 - 2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    30 g

Wartości odżywcze na 500 g

Kalorie 441 kcal / 1845 kJ
Białko 9.6 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Sód 16091.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...