
Urządzenia i Akcesoria
Crème catalane
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
de lait entier550 g
-
de fécule de maïs (type Maïzena)25 g
-
jaunes d'œufs5
-
de sel1 pincée
-
de cannelle en poudre2 pincées
-
de zeste de citron non traité, râpé½ c. à café
-
de sucre en poudre50 g
-
de sucre vanillé maison2 c. à café
-
de cassonade25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
288 kcal /
1196 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°8
69 Przepisów
Francja
Francja