Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 744 kJ / 178 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 11.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Uova alla piemontese
45min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Insalata estiva di mezze penne
35min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata di patate alla greca
1 Std.
Insalata di stagione veloce
10 Min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Insalata con primo sale e noci
20min
Sugo alla puttanesca
45min
Condimento di pomodoro a crudo
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Bruschette con pomodorini
3u.