
Urządzenia i Akcesoria
Cappuccino czekoladowe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
50 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
1000 g mleka
-
3 łyżki kawy rozpuszczalnej, typu espresso
-
3 łyżeczki cukru
-
30 g likieru migdałowego, np. amaretto (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
243.2 kcal /
1017.4 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
131.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DRUGIE ŚNIADANIA CZ. II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Czekoladowa kawa mrożona
10 min
Kawa o smaku orzechów laskowych
10 min
Karmelowe macchiato
30 min
Korzenna herbata z wanilią i malinami
25 min
Gorąca czekolada z kawą zbożową
10 min
Bezalkoholowy grzaniec pomarańczowo-jabłkowy
30 min
Gorąca herbata z mlekiem po malezyjsku
15 min
Gorąca czekolada z kawą
15 min
Latte piernikowe
50 min
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 min
Herbata ziołowa i cynamonowe sucharki
2 godz. 30 min
Kawa latte
10 min