
Urządzenia i Akcesoria
Sos do potraw z grilla
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1100 g
Składniki
-
słonecznika łuskanego150 g
-
ząbki czosnku2
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki250 g
-
oleju w temp. pokojowej600 g
-
jajko w temp. pokojowej1
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego50 g
-
miodu30 g
-
soli1 ½ łyżeczki
-
bazylii, suszonej1 - 2 łyżeczki
-
musztardy francuskiej50 g
-
musztardy Dijon50 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
585.3 kcal /
2449 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
62.4 g
Węglowodany
10.3 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Sód
425.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SMAKI WAKACJI V
10 Przepisów
Polska
Polska