Couscous de veau

Couscous de veau

3.9 55 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    1
  • de gingembre frais coupé en petits morceaux
    20 g
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de ras el-hanout
    1 c. à soupe
  • de paprika
    1 c. à café
  • de veau (le quasi), coupé en dés (3 cm)
    600 g
  • d'eau
    300 g
  • de branches de céleri coupées en tronçons
    100 g
  • tomates coupées en quartiers
    2
  • du sel
  • du poivre moulu
  • navets nouveaux, pelés et coupés en deux
    6
  • de carottes nouvelles pelées et coupées en deux
    300 g
  • petit fenouil coupé en quatre
    1
  • de graines de couscous moyennes
    300 g
  • de ras el-hanout
    1 c. à café
  • d'eau chaude
    250 g
  • de courgette coupée en tronçons
    150 g
  • de pois chiches en conserve égouttés
    75 g
  • de raisins blonds
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 705 kcal / 2970 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 78 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...