Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes

Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes

4.6 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 12 pilons de poulet, avec la peau
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches (thym citron, ciboulette, origan et romarin par ex..)
  • 1 c. à café de poivre noir en grains
  • 60 g de jus de citron
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 1500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 1193 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 0.25 g
Węglowodany 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...