Poulet rôti farci

Poulet rôti farci

4.7 144 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil frais
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de lardons fumés
  • 1 œuf
  • 200 g de chair à saucisse
  • 1 petit-suisse nature (60 g)
  • 4 - 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 - 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 poulet entier, vidé (env. 1 kg)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 60 g
Kalorie 2840 kJ / 681 kcal
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...