![Poulet rôti farci Poulet rôti farci](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF47C60A-2973-4B6A-B116-B035F930AF96/Derivates/571EBAB2-DE2D-42DA-BE1F-0228B43EACFF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de lardons fumés
- 1 œuf
- 200 g de chair à saucisse
- 1 petit-suisse nature (60 g)
- 4 - 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet entier, vidé (env. 1 kg)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2840 kJ / 681 kcal
- Białko
- 60 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 48 g
Alternatywne przepisy
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Poulet à l'ail
50 Min
Gigot d'agneau farci à l'orientale
1 Std. 30 Min
Poulet farci de Noël
2h 20min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Veau aux poivrons à la sauce piquante
45 Min
Pot-au-feu madrilène
2h 20min
Restes de dinde et de légumes en gratin
50 Min
Poulet à la sauce épicée
50 Min
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1 Std. 25 Min
Ailerons de poulet marinés
1 Std. 30 Min
Poulet mariné cuit sur la braise
12 godz.