Poulet rôti farci

Poulet rôti farci

4.8 137 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    1 bouquet
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de lardons fumés
    100 g
  • œuf
    1
  • de chair à saucisse
    200 g
  • petit-suisse nature (60 g)
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 - 5 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 - 5 pincées
  • poulet entier, vidé (env. 1 kg)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 681 kcal / 2840 kJ
Białko 60 g
Tłuszcz 48 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...