Urządzenia i Akcesoria
Kaya (coconut jam)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1430 g
Składniki
Caramel syrup
-
white sugar100 g
-
hot water100 g
-
pandan leaves cut into strips (3 cm - see Tips)2 - 3
Jam
-
eggs5
-
egg yolks5
-
white sugar500 g
-
coconut milk400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1430 g
Sód
435.1 mg
Białko
51 g
Kalorie
15359.1 kJ /
3670.9 kcal
Tłuszcz
96.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
69.5 g
Węglowodany
624.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1 godz. 10 min
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kuih Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 40 min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min