Urządzenia i Akcesoria
Teochew rice porridge with sweet potato
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
long grain white rice180 g
-
water1200 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (3 cm)300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
594.3 kJ /
141.5 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Homemade Soy Milk
35 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min