炒綜合野菇

炒綜合野菇

4.9 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 克

Składniki

  • 30 克
  • 新鮮綜合菇類 切塊狀
    300 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 克

Sód 24 mg
Białko 9 g
Kalorie 1004 kJ / 240 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...