Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 水
- 300 克 新鮮綜合菇類 ,切塊狀
- 20 克 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 24 mg