Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
600 g tart apples, peeled, quartered, cores removedCox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.5 g
Kalorie
2361 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6u. 45min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9u.
Lemon Posset
2u. 40min
Panna Cotta
6u. 15min
Chocolate and Sesame Ganache
13u.
Tarte au Citron Reconstructed
50min
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8u. 30min
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Gougères
55min
Emmental Gougères
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min