
Urządzenia i Akcesoria
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Cinnamon Panna Cotta
-
gelatine leaves (1.5 g each)4
-
granulated sugar110 g
-
cinnamon stick2 cm
-
double cream (around 48 % fat)480 g
-
whole milk250 g
Apple, Apricot and Ginger Compote
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
dried apricots soft70 g
-
Cox apples peeled, quartered, cores removed600 g
-
sugar10 g
-
water75 g
-
unsalted butter diced (1 cm)20 g
-
lemon juice1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
564 kcal /
2361 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
39.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Brak ocen
Rum Babas
3 godz. 45 min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Honey and Blood Orange Cake
2 godz.
Blueberry and Lemon Spumble
1 godz. 35 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min