Urządzenia i Akcesoria
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
30 gramů sýru parmazánu na kousky
-
1200 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
200 gramů Basmati rýže
-
500 - 700 gramů chřestu
-
40 gramů extra panenského olivového oleje
Citrónová omáčka sabayon
-
4 žloutky
-
10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka pepře černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kuřecí chilli salát s citrusy
25 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1 godz.
Pak choi s houbami
15 min
Plněný lilek po orientálsku
1 godz. 20 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 godz. 20 min
Lososové rizoto s fenyklem
25 min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 godz. 30 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Mrkvovo-fenyklové zelí s naklíčenou pohankou
Brak ocen