Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů sýru parmazánu, na kousky
- 1200 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 200 gramů basmati rýže
- 500 - 700 gramů chřestu
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
Citrónová omáčka sabayon
- 4 žloutky
- 10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avokádová majonéza
15min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Zauzená ryba, bramborová pěna, loupákové máslo
1h 10min
Polníčková krémová polévka a brokolice s olivovou omáčkou
45min
Jehněčí kofty
Pas d’évaluation
Holandská omáčka
15min
Žampióny plněné listovým špenátem
40min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min