Wersje kompatybilne
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kachní prsa
- 4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
- 4 špetky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
- 250 gramů ostružin
- 30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
- 800 gramů celeru, oloupaného, na kostičky (2 cm)
- 1200 gramů vody
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari nudle s vepřovým masem
45 min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40 min
Kuřecí stew s kroupami
50min
Malajské kokosové kuře
10h
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45 min
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40 min
Mexické krůtí chilli
40 min