Wersje kompatybilne
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Kachní prsa
- 4 kachní prsa, s kůží (každé asi 170 gramů)
- 4 špetky soli
- 4 špetky mletého černého pepře
Ostružinová omáčka
- 250 gramů ostružin
- 30 gramů krupicového cukru
Celerová kaše
- 800 gramů celeru, oloupaného, na kostičky (2 cm)
- 1200 gramů vody
- 50 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Sód
- 801 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Malajské kokosové kuře
10h
Buddha bowl s kuřecím masem
1h
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1h 5min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1h 30min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Grilovaná limetková kuřecí prsa s květákovou rýží
1 Std. 10 Min