Soupe printanière courgettes, haricots, pesto

Soupe printanière courgettes, haricots, pesto

4.6 55 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 35 min
4 portions

Składniki

La veille
  • de haricots blancs secs (voir "Conseil(s)")
    150 g
Le jour même
  • gousses d'ail
    3
  • de parmesan coupé en cubes
    40 g
  • de basilic frais équeutés
    2 bouquets
  • d'huile d'olive et 2 c. à soupe
    55 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de thym frais effeuillées
    4 branches
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche
  • de tomates coupées en morceaux
    250 g
  • d'eau
    1000 g
  • de céleri branche coupé en lamelles (1 branche env.)
    65 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de courgettes bio, coupées en cubes
    250 g
  • de haricots verts frais éboutés et coupés en trois
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 398 kcal / 1665 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...