Urządzenia i Akcesoria
Pork and prawn dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Spiralized Pumpkin with Salami, Gorgonzola and Walnuts
Brak ocen
Fresh pasta dough
1 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Green onion flatbreads
55 min
Wonton wrappers
55 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Wonton soup
1 godz.