Urządzenia i Akcesoria
Pork and prawn dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
2 godz.
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Mushroom Meat Sauce
50 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Char siew sauce
10 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min