Fry bread

Fry bread

4.5 17 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
18 portions

Składniki

  • self-raising flour
    650 g
  • salt
    ½ tsp
  • water
    400 g
  • oil for deep frying

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 329.6 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 904.1 kJ / 215.3 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...