Urządzenia i Akcesoria
Fry bread
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
18 portions
Składniki
-
self-raising flour650 g
-
salt½ tsp
-
water400 g
-
oil for deep frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
329.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
904.1 kJ /
215.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Icing sugar
10 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Butter biscuits
50 min
Pizza dough
1 godz.
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Pani popo (Samoan coconut buns)
3 godz. 25 min
Easy brioche
1 godz. 50 min
Herb and garlic pull-apart bread
1 godz. 35 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Buttermilk bread
2 godz.
Afghan biscuits
25 min