Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.9 g
Kalorie
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn stir-fry
25 min
Sicilian iced coffee
4 godz. 10 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Poached eggs
25 min
Savoury potato bundt
1 godz. 55 min
Salted caramel ice cream
14 godz.
Crab linguine
30 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 godz. 15 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Six-layer cake
5 godz. 45 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Diane sauce
20 min