Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.9 g
Kalorie
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 min
Chicken velouté meal
40 min
Poached eggs
25 min
Béchamel sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Meat stock paste
45 min
Roast beef and mushroom pizza
1 godz. 40 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Diane sauce
20 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.