Urządzenia i Akcesoria
Poached eggs with hollandaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
butter cut into cubes (1-2 cm)100 g
-
egg yolks3
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poached eggs
-
water1900 g
-
whole eggs4
-
asparagus woody ends trimmed1 bunch
-
fish roe to serve (ocean trout or salmon - see Tips)1 tbsp
-
fresh chives (chopped) or micro greens, to serve1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.9 g
Kalorie
1324.7 kJ /
315.4 kcal
Tłuszcz
29.5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Poached eggs
25 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 Std. 30 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 Std. 5 Min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Little lasagne cups
2 Std. 50 Min