Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
TM6 TM5 TM31

Pork and coriander steamed dumplings (shumai)

3.4 (15 ocen)

Składniki

Sui mai wrappers

  • 50 g water
  • 180 g plain flour
  • 1 egg

Filling

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
  • 300 g pork mince
  • 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
  • 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp white sugar
  • 1 tsp cornflour
  • 2 tsp ground white pepper
  • 1 ½ tsp sesame oil
  • 500 g water
  • fish roe, for garnishing (optional)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
342.5 kJ / 81.5 kcal
Białko
6.9 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
0.9 g
Sód
187.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy