Urządzenia i Akcesoria
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
20 pieces
Składniki
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
187.6 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
342.5 kJ /
81.5 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Yum Cha
9 Przepisów
Australia i Nowa Zelandia
Australia i Nowa Zelandia
Może spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 godz.
Boiled eggs
20 min
Vegetable Shumai
45 min
Peking-style duck pancakes
8 godz. 50 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Pork san choy bau
25 min