Urządzenia i Akcesoria
Indulgent hot chocolate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
vanilla bean split lengthways1
-
whole black peppercorns8
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
raw sugar to taste (optional)1 - 2 tsp
-
chocolate shavings, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
109.9 mg
Białko
11.4 g
Kalorie
3249.9 kJ /
773.8 kcal
Tłuszcz
64.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
40.7 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoiardi with mango and passionfruit
2 godz. 10 min
Dark chocolate frosting
10 min
Sicilian iced coffee
4 godz. 10 min
Chocolate ganache
20 min
Tin Can Mealie Bread
25 min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20 min
Chocolate self-saucing pudding
50 min
Ice cream cookie bowls
6 godz. 15 min
Harlequin custard (TM6)
15 min
Harlequin custard
10 min
Rose syrup
20 min
Sago custard puddings
35 min