Ice cream cone cupcakes
TM6 TM5 TM31

Ice cream cone cupcakes

4.5 (13 ocen)

Składniki

Cupcakes

  • 24 - 28 mini ice cream cones (see Tips)
  • 250 g white sugar
  • 250 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 200 g buttermilk
  • 4 eggs
  • 400 g self-raising flour
  • 1 pinch salt
  • natural food colouring of choice (approx. 3 colours)

Buttercream icing

  • 500 g icing sugar (see Tips)
  • 240 g unsalted butter, cut into pieces and softened
  • 2 tsp boiling water
  • ½ tsp natural vanilla extract
  • 100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1370 kJ / 326.2 kcal
Białko
3.7 g
Węglowodany
44.3 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Błonnik
0.9 g
Sód
137.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy