Urządzenia i Akcesoria
Prawn yakisoba (TM6 only)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
medium raw prawns peeled and deveined400 g
-
Japanese soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
water1500 g
-
fresh yakisoba noodles (see Tip)300 g
-
piece fresh ginger2 cm
-
sesame oil15 g
-
red chilli oil10 g
-
medium onion cut into wedges1
-
red capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
green capsicum deseeded and cut into thin strips1
-
oyster sauce40 g
-
garlic powder½ tsp
-
fresh bean sprouts200 g
-
sesame seeds toasted, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1142.2 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
1505.6 kJ /
358.5 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hoisin pork bowl
45 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Pork with black bean sauce
30 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Chao qing cai (Chinese greens)
10 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Sambal Petai Fried Mee
20 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min