Urządzenia i Akcesoria
Mini Bacon and Egg Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
Mashed Potatoes
50 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Base
40 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Spanish Rice
30 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min