Urządzenia i Akcesoria
Mini Bacon and Egg Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Yellow Chicken Adobo
50 min
Teriyaki Chicken and Rice
40 min
White Fish Salad
35 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
40 min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 min
Coffee Shop Egg Bites
50 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min