Urządzenia i Akcesoria
Mini Bacon and Egg Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Marsala
40 min
Tzatziki
20 min
Shepherd's Pie
1 godz. 15 min
Berry Dream
10 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Potatoes with Chorizo
1 godz. 25 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min