Urządzenia i Akcesoria
Mini Bacon and Egg Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Royal Hawaiian Mai Tai
10 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Sweet Potato Spoon Bread
1 godz.
Grape Sparkler
25 min
Champagne Jellies
2 godz. 30 min
Lemon Ice Cream
12 godz. 30 min
Hamburgers
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.