
Urządzenia i Akcesoria
Mini Bacon and Egg Souffles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
bacon cut into pieces (1 in.)4 oz
-
large eggs6
-
water30 oz
-
green onion cut on the bias into thin rounds (approx. 1 lg. green onion)1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
121 kcal /
506 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Detox Water (Flat Belly)
25 min
Egg Salad
30 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Brisket Burrito
1 godz. 30 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min