Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 1 piece fresh ginger (approx. 1 in. x ¾ in.), peeled and sliced
- 2 oz carrot, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 16 - 18 oz chicken breast, boneless and skinless, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz green asparagus tips (approx. ½ bunch) (opcjonalnie)
- 2 oz red pepper, diced
- ½ stalk fresh lemongrass (approx. ½ in. x 3 in.), thinly sliced
- 2 fresh kaffir lime leaves
-
2
oz frozen sweet corn
lub 2 oz fresh corn kernels - 2 tbsp fish sauce
- 2 tbsp tamari sauce
- 1 tbsp sesame oil
-
2
oz water
lub 2 oz chicken stock - 1 serrano chili, to taste, finely sliced into rounds (opcjonalnie)
- 3 oz green onions, cut on the bias (approx. ¼ in.)
- 2 oz canned water chestnuts, drained and diced
- 1 oz cilantro, leaves and tender stems, finely chopped (approx. ½ bunch)
- 20 mint leaves, torn into small pieces
- ½ oz lime juice (approx. ½ lime)
- 27 oz iceberg lettuce, cored, wash and separate leaves, to serve
-
2
tbsp white sesame seeds, toasted
lub 2 tbsp pine nuts, roasted, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1534.9 kJ / 366.9 kcal
- Białko
- 31.6 g
- Węglowodany
- 22.3 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 1337.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Noodle Soup
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Potatoes with Chorizo
1h 25min
Turkey Chili
45 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Beef Lasagna
2 godz. 5 min