Teriyaki Chicken
TM6

Teriyaki Chicken

3.6 (41 ocen)

Składniki

Teriyaki Sauce

  • 4 oz tamari sauce
    lub 4 oz soy sauce
  • 1 oz mirin
    lub 1 oz rice wine vinegar
  • 14 oz water
  • 3 oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ in. fresh ginger
    lub ½ tsp ground ginger
  • 2 garlic cloves
  • 3 tbsp cornstarch

Chicken

  • 4 chicken thighs, boneless and skinless, (approx. 6 oz ea.)
  • 35 oz water
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 tsp salt
  • 8 oz white rice, medium-grain
  • 3 oz frozen edamame
    lub 3 oz frozen peas and carrots
  • 3 large eggs
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 1 carrot, to garnish
  • green onions, sliced to garnish
  • toasted sesame seeds, to garnish
    lub black sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2464 kJ / 589 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
78 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
3 g
Sód
2284 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy