Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 150 g di patate, a pezzettini
- 450 g di acqua
- 300 g di bietole, bianche, principalmente le foglie verdi, tritate grossolanamente
- 100 g di panna
- 1 cucchiaino colmo di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- 80 g filetti di trota, affumicatii, a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di basilico
10 min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Patate e bietole con uova affogate
45 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Keine Bewertungen
Torta salata di spinaci e pomodorini
1h 45min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 Std. 15 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45 min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40 min
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40 min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 menit
Crema di bietola
35 min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 min