Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno ai fagioli mungo
- 90 g di fagioli mungo secchi
- 1210 g di acqua + q.b.
- 30 g di zucchero
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
Impasto
- 250 g di riso glutinoso
- 100 g di riso
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di lievito in polvere
- 30 g di fiocchi di patate
- 100 g di semi di sesamo
- olio per frittura q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 828 kJ / 197 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini freddi vegetariani con salsa piccante
1h
Korma alla pescatora
Brak ocen
Pane paesano
3 Std.
Riso integrale con macinato di carne e verdure
1h 10 min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16 Std. 50 Min
Pane in padella
18h
Festival (frittelline giamaicane)
1h 30min
Smoothie verde rinvigorente
Brak ocen
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane contadino
19 Std.
Pane in cassetta semplice
19 Std.