Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno ai fagioli mungo
- 90 g di fagioli mungo secchi
- 1210 g di acqua + q.b.
- 30 g di zucchero
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
Impasto
- 250 g di riso glutinoso
- 100 g di riso
- 100 g di zucchero
- 200 g di acqua + q.b.
- 2 cucchiai di lievito in polvere
- 30 g di fiocchi di patate
- 100 g di semi di sesamo
- olio per frittura q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 828 kJ / 197 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta cuore soffice panna e caffè
4sa 30 dk
Burger vegan
5sa
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Brak ocen
Mani insanguinate
1h 15min
Panini con arachidi
6 Std.
Torta con frosting al formaggio e albicocche decorate
Brak ocen
Burger vegan deidratato
20h 10 min
Barrette energetiche ai cereali e frutta secca
2 godz. 30 min
Bruco tramezzino
30 Min
Condimento al lime per macedonia di frutta
10 Min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4 Std.
Salsa dip di formaggio vegano
40min