Pain complet

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
8 tranches

Składniki

  • 350 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure fraîche
  • 500 g de farine de blé complet type 150, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombée de sel
  • de la farine à pain de blé complet, type 150, pour le plan de travail
  • de farine de riz pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 7.6 g
Kalorie 884 kJ / 208 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...