Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de marsala, sec
- 60 g de vin blanc, sec
- 120 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avocat aux œufs et tartare de saumon
45 min
Sauce choron
20 min
Sabayon classique
15min
Sabayon classique
15min
Sorbet framboise et citron vert
10min
Œufs écossais et salade de céleri-rave et de carottes
Brak ocen
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise
15min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15min
Mousse à la truite
5min
Steak tartare
30 min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min