Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
60 g de marsala, sec
-
60 g de vin blanc, sec
-
120 g de sucre
-
6 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon classique
15 min
Filet de bœuf farci et son glaçage à la grenade
1 godz. 45 min
Sauce béarnaise
20 min
Citron frappé au champagne
10 min
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 godz. 10 min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 godz. 30 min
Sabayon classique
15 min
Pudding aux fraises
2 godz. 10 min
Chutney de mangue
1 godz. 20 min
Sabayon
15 min
Noix de Saint-Jacques et purée de petits pois
25 min
Mousse à la truite
5 min