Petits pains au seigle

Petits pains au seigle

4.8 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
12 parts

Składniki

  • 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
  • 100 g de farine de seigle type 1150
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 340 g d'eau
  • 1 ½ - 2 c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5 g
Kalorie 611 kJ / 146 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...