![Sauce à l’ail Sauce à l’ail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EEDCC43B-82A5-4998-9371-8A0F4898A041/Derivates/37c1e249-5295-4af0-b549-99ee23aa0f7a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de crème fraîche
- 150 g de mayonnaise
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 7699 kJ / 1863 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 201 g
Alternatywne przepisy
Tartines à la salade d’œufs
15 Min
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4h 15 min
Sauce curry
10min
Crème fouettée
10min
Mousse au thon
5min
Sauce cocktail
5min
Mayonnaise
5min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 Std. 15 Min
Sauce à l'ail
10min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Sauce bolognaise
3u. 15min
Sauce à salade à la française
20 Min