Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gousses d'ail
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de crème fraîche
- 150 g de mayonnaise
- ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 7699 kJ / 1863 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 201 g
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Sauce curry
10 Min
Sauce moutarde
5 Min
Mousse au thon
5 Min
Sauce cocktail
5 Min
Sauce Hollandaise
15 Min
Sauce à l'ail
10 Min
Penne all’arrabbiata
20 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Sauce à salade à la française
20 Min