Frappé fraise-chocolat
TM6 TM5

Frappé fraise-chocolat

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g de crème
  • 40 g de sucre vanillé, maison
  • 300 g de fraises, surgelées
  • 500 g de lait
  • 10 g de jus de citron
  • 8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil

Wartości odżywcze
na 1 verre
Kalorie
2014 kJ / 481 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy