Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème
- 40 g de sucre vanillé, maison
- 300 g de fraises, surgelées
- 500 g de lait
- 10 g de jus de citron
- 8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 2014 kJ / 481 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au yogourt
1 Std. 40 Min
Gâteau choco-coco
40 Min
Café glacé
2 godz. 15 min
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2 godz. 15 min
Smoothie A-C-E
5min
Riz Casimir
45 Min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Beignets de filets de perche
1 Std.
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 Min
Sauce à l’ail
15min
Sauce bolognaise
3h 15min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min