Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème
- 40 g de sucre vanillé, maison
- 300 g de fraises, surgelées
- 500 g de lait
- 10 g de jus de citron
- 8 boules de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 2014 kJ / 481 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce au poivre vert
20min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1h 35min
Tartelettes au chocolat et citron jaune
Brak ocen
Glace au jogourt et à la mangue
Brak ocen
Filet de bœuf et son beurre à l'ail et aux fines herbes
2h 15min
Citronette et vinaigrette
10min
Sauce à l’ail
15min
Mousse aux myrtilles
10min
Crème glacée aux fruits
5min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Sauce à salade à la française
20min