Frappé fraise-chocolat

Frappé fraise-chocolat

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 verres

Składniki

  • de crème entière, froide
    200 g
  • de sucre vanillé, maison
    40 g
  • de fraises surgelées
    300 g
  • de lait
    500 g
  • de jus de citron
    10 g
  • de glace au chocolat (350 g en tout), voir conseil
    8 boules

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 481 kcal / 2014 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...